• Bananenboot op Dag van de Watersport!
  De Dag van de Watersport krijgt een spetterende afsluiting! Het is bevestigd: tussen 15.00 en 16.00 uur kun je als kletsnatte afsluiter van de dag een ritje mee op een bananenboot. Op het laatste moment wist de organisatie de hand te leggen op in elk geval een bananenboot, en misschien wel meer exemplaren. Feesten De… Lees meer: Bananenboot op Dag van de Watersport!
 • Foilen op Dag van de Watersport!
  De Dag van de Watersport wordt steeds voller! Zo kun je nu ook foilen. Het team van Qconcepts uit Doetinchem komt met een spectaculaire FloE en laten zeker hun kunsten even zien. Maar deelnemers hoeven niet alleen te kijken. Je kunt ook achterop meevaren. Foilen is een vorm van surfen. Op een plank zonder zeil… Lees meer: Foilen op Dag van de Watersport!
 • Meer activiteiten bekend!
  De Dag van de Watersport op 26 augustus bij wsv Giesbeek is de beste afsluiting van je zomervakantie. Dat wist je misschien al. Een aantal activiteiten waren al bekend, maar die lijst is nu nog langer! Zo weten we nu zeker dat Rijkswaterstaat op bezoek komt met een flinke boot. Je mag aan boord en… Lees meer: Meer activiteiten bekend!
 • Programma krijgt steeds meer vorm
  Het programma van de Dag van de Watersport krijgt steeds meer vorm! We kunnen naast zeilen in Valken en lasers, nu ook suppen, windsurfen en kanovaren. De lijst groeit. Steeds meer mensen willen meewerken en daar zijn we super blij mee! Op 26 augustus kun je, als je tussen de 10 en 17 bent, gratis… Lees meer: Programma krijgt steeds meer vorm
 • Steun de Dag van de Watersport en doneer!
  De Dag van de Watersport op 26 augustus draait helemaal op vrijwilligers. Veel financiering is al rond maar nog niet helemaal. Steun ons en doneer een (klein) bedrag! Wsv Giesbeek is niet alleen onze grootste sponsor maar ook stelt een heleboel materiaal en mensen beschikbaar. Rutgers Recreatie helpt ook en zet belangeloos supboards in. Waterscouting… Lees meer: Steun de Dag van de Watersport en doneer!