Bananenboot op Dag van de Watersport!

0 Comments

De Dag van de Watersport krijgt een spetterende afsluiting! Het is bevestigd: tussen 15.00 en 16.00 uur kun je als kletsnatte afsluiter van de dag een ritje mee op een bananenboot.

Op het laatste moment wist de organisatie de hand te leggen op in elk geval een bananenboot, en misschien wel meer exemplaren.

Feesten

De bananenboot is vooral populair in warme vakantieoorden, maar in de zomer is het water ook hier warm genoeg om er veel plezier van te hebben. Het is dus ook in Nederland heel populair bij feesten en evenementen. Daarom zijn we ook heel blij dat er op deze eerste Dag van de Watersport ook eentje in Giesbeek is.

Plezier verzekerd

Heb je dit nog nooit gedaan? Dat geeft niks. Het wijst zich vanzelf. Je kunt erop gaan zitten en jezelf vasthouden aan een stevige beugel. Een snelle RIB gaat de banaan als iedereen stevig zit, trekken.

Natuurlijk doe je ook een zwemvest aan. En ook al zijn we niet op zee, het gaat toch hard en nat word je zeker. Plezier gegarandeerd!

Meer foilen

Maar er is meer. Dat we kunnen foilen was eerder al duidelijk, en daar komt waarschijnlijk nog een mooie verrassing bij. Wat dat is, zie je op de dag zelf wel.

Had je je nog niet opgegeven? Doe dat snel, want het gaat ook hard met de aanmeldingen! Deelnemen is gratis.

bananenboot met speedboot ervoor

Facebook