Programma krijgt steeds meer vorm

0 Comments
kanovaren ook op programma Dag van de Watersport

Het programma van de Dag van de Watersport krijgt steeds meer vorm! We kunnen naast zeilen in Valken en lasers, nu ook suppen, windsurfen en kanovaren. De lijst groeit. Steeds meer mensen willen meewerken en daar zijn we super blij mee!

Op 26 augustus kun je, als je tussen de 10 en 17 bent, gratis watersporten uitproberen in de haven van wsv Giesbeek aan de Havenweg 4. De dag begint om 10 uur en het einde is rond 16 uur.

Gegarandeerd de beste afsluiting van je zomervakantie! Aanmelden kan op:
https://dagvandewatersport.nl/

Misschien heb je wat zeillessen gehad maar wil je ook iets anders uitproberen. Of misschien wist je helemaal niet wat je op de Rhederlaagse Meren allemaal kunt doen. Wie weet vind je hier dan een nieuwe sport! Maar in elk geval heb je een gezellige dag.

Heb je een beperking? Ook dan kun je langskomen om iets nieuws te proberen. Er zijn aangepaste zeilboten in de haven of je kunt mee in een Valk of meerpersoonskano.

Meld je aan en neem je vrienden / vriendinnen mee!

Voor ouders

Ouders hoeven zich geen zorgen te maken. De deelnemers krijgen begeleiding van ervaren watersporters. Voor wie zelf geen zwem- of reddingsvest heeft is er een beschikbaar. Deelnemers moeten wel minimaal diploma A hebben om te kunnen meedoen.

Financieel gezien gaat het intussen goed, maar steun kunnen we altijd gebruiken. Doneren (om de dag mogelijk te maken) kan hier. Alle bedragen, ook de kleine, zijn welkom.

Alvast bedankt!

Facebook