Steun de Dag van de Watersport en doneer!

0 Comments

De Dag van de Watersport op 26 augustus draait helemaal op vrijwilligers. Veel financiering is al rond maar nog niet helemaal. Steun ons en doneer een (klein) bedrag!

Wsv Giesbeek is niet alleen onze grootste sponsor maar ook stelt een heleboel materiaal en mensen beschikbaar. Rutgers Recreatie helpt ook en zet belangeloos supboards in. Waterscouting wil naar het strand bij de haven komen met hun eigen boten plus vrijwilligers en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Maar al die vrijwilligers willen graag eten en herkenbaar zijn. Benzine voor de begeleidings-ribs is niet bepaald gratis en materialen kunnen kapot gaan. En sommige artikelen moeten we huren. Daarvoor hebben we dus geld nodig.

Een heleboel kosten voor deze eerste Dag van de Watersport zijn al gedekt. Wsv Giesbeek stelt geld beschikbaar voor deze dag. De gemeente Zevenaar heeft ook toegezegd te willen bijdragen. Een aantal andere instellingen denkt er ook nog over na.

Financieel gezien zijn we er bijna, maar nog niet helemaal. Om deze dag mogelijk te maken hebben we dus ook een crowdfundingsactie opgezet. Ook kleine donaties zijn daar van harte welkom: doneer dus gerust!

De actie loopt via het bekende platform Gofundme. Een donatie doen kan vanaf zowel desktop, laptop en mobiel gemakkelijk met iDeal. Hoe meer extra geld we binnen krijgen hoe meer we kunnen doen of verbeteren. Alvast dank!

Gofundme logo doneer

Facebook