Meer activiteiten bekend!

0 Comments

De Dag van de Watersport op 26 augustus bij wsv Giesbeek is de beste afsluiting van je zomervakantie. Dat wist je misschien al. Een aantal activiteiten waren al bekend, maar die lijst is nu nog langer!

Zo weten we nu zeker dat Rijkswaterstaat op bezoek komt met een flinke boot. Je mag aan boord en daar hoor je van alles over hun werk en wat ze allemaal meemaken.

Dat de waterscoutinggroep Abel Tasman komt weten we nu ook zeker. Stap dus lekker aan boord van een van lelievletten en hoor wat je allemaal kunt doen als dolfijn of junior.

Verder kun je kijken naar een spectaculaire demonstratie flyboarden, en lopen op het water in een bal.

Naast kennismaken met zeilen in een Optimist, Pico en een Valk, kun je ook meevaren in een catamaran, meedoen met windsurfen, en je vergapen aan de kunsten van het Eredivisie zeilen.

Voor wie wil leren suppen zijn er supboards beschikbaar. En als er plaats is kun je een tochtje mee op een van de snelle begeleidingsboten van de vereniging.

En vergeet de waterglijbaan niet! Zeker als het warm is, is dat de snelste manier om heerlijk af te koelen.

Ook als je een beperking hebt kun je meedoen. Zo is die dag Sailability actief met zowel een Valk als de een- en tweepersoonsboten in de  Hansa-klasse.

Meld je dus snel aan!

Wie en wat

*Wat: Dag van de Watersport

*Wanneer: Zaterdag 26 augustus 2023

*Waar: Terrein van wsv Giesbeek, Havenweg 4, Giesbeek

*Tijd: 10 – 16 uur

*Toegang: gratis

*Aanmelden kan hier

*Wil je een donatie doen om deze dag mogelijk te maken? Kijk dan op onze pagina van GoFund Me.

Facebook