Link aanmelden live

0 Comments
Picos varen op de plas

De link voor aanmelden voor de Dag van de Watersport staat live! Als je op de link klikt kom je op een formulier op de site van wsv Giesbeek. Zij zorgen namelijk voor de verwerking van de aanmeldingen.

Behalve je naam, e-mailadres en leeftijd vragen we ook naar contactgegevens van je ouder(s), voor het geval dat. Geef ook een mobiel nummer zodat de organisatie ze kunnen bereiken mocht dat nodig zijn.

Valk zeilt op de Giese Plas. Dag van de Watersport aanmelden

Verder is het belangrijk dat je aangeeft of je een zwemdiploma hebt. Heb je die niet, dan kun je helaas niet meedoen. Zeker als je (voor het eerst) gaat suppen of kanovaren, of op een Laser meezeilt, kun je niet alleen nat worden, maar soms ook in het water vallen. Dan moet je natuurlijk wel kunnen zwemmen. Als je komt krijg je ook een zwemvest, maar dan nog heb je een zwemdiploma nodig.

De Giese plas is ook behoorlijk diep en vaak een stuk kouder dan je gewend bent in het zwembad. Voor je eigen veiligheid is het dus goed dat je, ook met zwemvest, kunt zwemmen.

Als je je gegevens bij het aanmelden hebt ingevuld en op ‘verzenden’ klikt, krijg je een bevestiging op het e-mailadres dat je op het formulier hebt ingevuld. Neem dit voor de zekerheid mee als je komt! Uitprinten mag, maar je (of een ouder/verzorger) mag het ook op je mobiel laten zien.

Vlaggen bij het hoofdgebouw van wsv Giesbeek

Facebook