Aanmelden wel met zwemdiploma

0 Comments
Valk zeilt op de Giese Plas. Dag van de Watersport aanmelden

Wil je je aanmelden voor de Dag van de Watersport? Dat kan vanaf nu! Klik op de link of de aanmeldknop bovenin de pagina en vul je gegevens in. Deelname is gratis! Je moet wel een zwemdiploma hebben om mee te kunnen doen.

Meld je zo snel mogelijk aan, want vol is vol. Je mag ook familie en vrienden meenemen. Zij moeten dan wel apart aanmelden en een formulier invullen. Deelname is voor iedereen van 10 tot 18 jaar en je moet minstens zwemdiploma A hebben.

Heb je een beperking? Ook dan kun je meedoen. Je hoeft dat niet apart op te geven. Je kunt je gewoon aanmelden en tussen 10 en 16 uur naar de haven komen en daar vertellen wat je wilt en evt nodig hebt.

Op de dag zelf kun je bekijken wat je graag wilt doen. Het schema is nog niet helemaal rond. Zeker is nu in elk geval dat je kunt zeilen op zwaard- en kielboten en kunt kanovaren en suppen. De waterglijbaan is ook zeker!

We zijn nog bezig met een workshop knopen, en dat waterscouting komt is vrijwel zeker. De laatste ontwikkelingen rond de activiteiten van deze dag kun je op deze site volgen.

WSV Giesbeek heeft de laatste informatie over bijvoorbeeld de horeca en het weer die dag. Het meetstation staat op het dak van de grote loods, dus betrouwbaar is het zeker!

Valken varen op de Rhederlaagse meren in Giesbeek. Dag van de Watersport 2023 Aanmelden

Facebook